Over Clips voor Vrijheid

Heb jij wel eens nagedacht over vrijheid? Vrijheid is niet voor iedereen vanzelfsprekend, maar bepaalt wel voor een groot deel of je met een glimlach door het leven gaat. Om die reden vindt Clips voor Vrijheid het belangrijk om over dit thema na te denken en jou de mogelijkheid te geven je ideeën over vrijheid aan iedereen te laten zien.

Sinds kort kun je ook meedoen met de nieuwe animatieworkshops Clips voor Tolerantie. Hoe tolerant kun en wil jij zijn? Voor wie heb jij respect en van wie kreeg je het? En: mooi woord, maar wat is tolerantie eigenlijk?

Animatieclip

Doet jouw school mee aan Clips voor Vrijheid? Dan neem je deel aan een drie uur durende workshop, waarin het thema vrijheid wordt besproken en de HOLY Animator uitgelegd. Met behulp van ervaren animatoren en kunstenaars maak je samen met een klasgenoot een animatieclip over vrijheid. Je gebruikt daarbij eigen gekozen beelden, teksten en geluid. Jouw clip is online te vinden en uiteraard met al je vrienden te delen via social media. 

Wedstrijd

Meedoen aan Clips voor Vrijheid betekent meedoen aan een landelijke wedstrijd. Je strijdt tegen ruim 3.000 andere jongeren. Gebruik daarom je creativiteit goed om de beste, grappigste of meest doordachte clip te maken en wie weet ben jij de winnaar van dit jaar! Klik hier voor meer informatie over de wedstrijd. 

HOLY Animatie 

Clips voor Vrijheid is een initiatief van stichting HOLY. Kijk op www.holy.nl voor verschillende mogelijkheden rondom thema’s, workshops of partnerships.

Clips voor Vrijheid komt tot stand dankzij een bijdrage van:

 

     

   

Bevrijdingsfestival Amsterdam 2012

Bevrijdingsfestival Den Bosch 2012

"Het maakt niet uit hoe je eruitziet, iedereen is uniek en mag zijn wie hij of zij is. In heel veel landen heb je namelijk geen vrijheid om jezelf te zijn. Met mijn clip 'Uniek' laat ik mensen zien die stuk voor stuk uniek zijn”
Rutger