Blog

Op het blog van Clips voor Vrijheid houden we je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen rondom het project en lees en zie je wat anderen bezighoudt. Denk jij een leuk blog item voor ons te hebben? Mail naar info@holy.nl

Wat is nou die vrijheid?

Op het moment dat je de kersverse website www.watisnoudievrijheid.nl bezoekt word je geconfronteerd met de keuze of je de website in het wit of zwart wil zien. Door jou te laten kiezen willen ze je het gevoel van vrijheid geven. Mensen voelen zich namelijk vrijer als ze keuzes hebben, echter is de paradox dat te veel keuzemogelijkheden ook weer verwarring schept.

Wat is nou eigenlijk die vrijheid? Daar gaat Niek van der Sprong, producent van bevrijdingsfestival Overijssel, ter voorbereiding op het festival naar op zoek. Het thema van het festival dit jaar is ‘vrijheid geef je door’. Van generatie op generatie. Maar wat ‘geef je eigenlijk door’ en ‘wat is vrijheid’?

Om hier een antwoord op te krijgen word jij opgeroepen mee te praten, door te reageren op artikelen over vrijheid in de sport, op de werkvloer, bij ouderen of binnen religie. Mee te doen door een foto achter te laten die illustreert wat vrijheid voor jou betekent. Of stuur een nummer in die voor jou ultieme vrijheid laat horen, zoals de bekende artiest Typhoon die Benjamin Herman met Brozziman heeft ingestuurd.

Meer

Later Eerder