Blog

Op het blog van Clips voor Vrijheid houden we je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen rondom het project en lees en zie je wat anderen bezighoudt. Denk jij een leuk blog item voor ons te hebben? Mail naar info@holy.nl

Winnaars Clips voor Vrijheid 2012 bekend!

Het is zover! De juryrapporten zijn binnen en de  balans is opgemaakt. Ook dit jaar zijn weer erg bijzondere en mooie clips gemaakt. Het was weer geen gemakkelijke keuze voor juryleden Ruud de Wild, Frans Timmermans, Peter Faber en Merel Mirage.

EN DE WINNAARS ZIJN...

Op nr 1: de clip ‘Vrijheids Stempel’, gemaakt door Danique Roozekrans en Bouchra Asbihi (16 jaar) uit Heemstede. Met hun kleurrijke clip laten zij zien dat er heel wat te winnen valt als we ons bewust zijn van onze vooroordelen. Bouchra en Danique zullen aanwezig zijn op het Bevrijdingsfestival in Amsterdam om hun clip toe te lichten.

Op nr 2: de clip ‘Hou van Vrijheid’ van Yorinde de Ronde (14 jaar) uit Wageningen. Yorinde gebruikte als basis voor haar clip een pakkend gedicht dat de vele kanten van vrijheid laat zien. De boodschap van haar clip: vrijheid is om te koesteren en te vieren. Yorinde zal aanwezig zijn op het Bevrijdingsfestival in Wageningen om haar clip toe te lichten.

Op nr 3: de clip ‘Wees jezelf’ van Irma Smits (18) en Chanouk Hoogmoed (17) uit Dordrecht. Het motto van hun clip is: dat iedereen de vrijheid moet krijgen om zichzelf te laten zien, ongeacht hoe je er uit ziet of waar je in gelooft. Irma en Chanouk staan op 5 mei op het podium van het Bevrijdingsfestival in Rotterdam om hun clip toe te lichten.

Kijk voor meer informatie over alle nominaties, clips en achtergronden op de Clips voor Vrijheid wedstrijdpagina

Zie je op 5 mei!

Meer

Later Eerder